Gulvrenovering

  • Gulvrenovering

    Gulvrenovering

Hvis dit gulv trænger til renovering, så læs med her.

En gulvrenovering er en god løsning til at bevare dine trægulve og er med til at forlænge levetiden på dem med mange år. Det kan i mange tilfælde også bedre betale sig at få slebet og behandlet sit gulv, end at skifte til nyt. Samtidig er det en mere bæredygtig løsning, da vi bevarer det produkt der er.

Dette kan også udføres på trapper og bordplader.

Her kan I læse mere om hvad type renovering der kan passe til jeres gulv.


Kontakt os

Forstå forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling


Gulvafslibning og gulvafhøvling er to forskellige metoder til at forbedre udseendet og tilstanden af trægulve. Begge teknikker har deres egne fordele og anvendelsesområder, og valget mellem dem afhænger af gulvets aktuelle tilstand og de ønskede resultater.

Lad os stå for den lette slibning

Gulvafslibning

Gulvafslibning indebærer fjernelse af det øverste lag af trægulvet ved hjælp af en slibemaskine. Denne proces fjerner små ridser, pletter og mindre uregelmæssigheder i træets overflade. Efter afslibningen påføres en ny overfladebehandling såsom lak, olie eller voks for at beskytte og forsegle gulvet. Gulvafslibning er ideelt, når, gulvet har små ridser, pletter eller almindeligt slid, eller du ønsker at bevaretræets naturlige udseende og karakter eller du ønsker at ændre gulvets finish.

De generelle fordele vedgulvafslibning er, at det:

  • Bevarer træets tykkelse og levetid
  • Bevarer gulvets naturlige udseende
  • Kan tilpasses med forskellige finishmuligheder
  • Egnet til mindre reparationer og opfriskning

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en mere omfattende proces, der indebærer fjernelse af flere millimeter af trægulvets øverste lag ved hjælp af en afhøvlingsmaskine. Dette er nyttigt, når gulvet har dybe ridser, alvorlig skade eller ujævnheder, der ikke kan løses med afslibning alene. Efter afhøvlingen skal gulvet normalt genbehandles. Gulvafhøvling er derfor ideelt, når gulvet har dybe ridser, alvorlig skade eller ujævnheder eller du ønsker at ændre gulvets planlægning eller niveau.

De generelle fordele ved gulvafhøvling er, at det:

  • Fjerner dybe ridser, skader og ujævnheder
  • Kan redde et gulv, der ellers er i dårlig stand
  • Muliggør tilpasning af gulvets niveau