Gulvafhøvling

  • Gulvafhøvling

    Gulvafhøvling

Er dit trægulv blevet skævt, ujævnt og trænger det til en kærlig hånd, så tilbyder vi hos Brønning Gulvfirma en gulvafhøvling.

Det er en grovere og relativt omfattende behandlingsform, som er med til at rette gulvet op. Det er typisk på gamle fyrretræsplanker og gulve med spartelmasse, hvor der kan forekomme ujævnheder på sigt og som derfor har brug for en afhøvling. Afhøvlingen går mere i dybden og udjævner skævhederne end eksempelvis en gulvafslibning gør.

Den er med til at fjerne den gamle belægning og behandling, således at det er muligt at foretage en gulvafslibning efterfølgende. Gulvafhøvlingen er derfor en nødvendighed, hvis der skal fjernes mere end bare den gamle behandling og andre skader på gulvet.

Hos Brønning Gulvfirma bruger vi altid moderne udstyr og kvalitetsprodukter, som er med til at beskytte dit gulv på bedst mulig måde. Vi dækker området omkring Skanderborg, Silkeborg og Aarhus.


Kontakt os

Lad Brønning Gulvfirma stå for gulvafhøvlingen

Vi elsker dialogen med vores kunder og tilbyder derfor altid en uforpligtende rådgivning omkring de forskellige ydelser. Har du et trægulv eller en anden træoverflade, som du ved har brug en kærlig hånd, kan du altid kontakte Brønning Gulvfirma for at aftale et besøg og en faglig vurdering på, hvad der er behov for.

Efterfølgende får du et tilbud på opgaven til en konkurrencedygtig pris. Vil du hellere sende billeder af dit gulv og have en vurdering, kan vi også finde ud af det.


Kontakt os

Før & efter