Let slibning

  • Let slibning

    Let slibning

En let slibning foretages, når gulvet skal friskes op eller vedligeholdes hurtigt og effektivt, hvor en afhøvling/afslibning ikke er nødvendig.

På denne måde bibeholder du et pænt gulv, som kan holde mange år frem. Den lettere gulvafslibning er en jævnlig behandlingsform på eksempelvis lak eller olie, hvor man ganske let sliber og påføre det et nyt lag lak, olie eller sæbe.

Når du vælger Brønning Gulvfirma til at løse opgaven, kan du være sikker på, at vi altid bruger moderne udstyr og kvalitetsprodukter, som er med til at beskytte dit gulv på bedst mulig måde.


Kontakt os

Lad os stå for den lette slibning

Hos Brønning Gulvfirma vil vi gerne gøre det let for dig at vælge. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rådgivning omkring de forskellige ydelser og behandlinger. Ejer du et trægulv, som ser ud til at være mæt af dage, kan du altid kontakte Brønning Gulvfirma for at aftale et besøg og en faglig vurdering på, hvad der er behov for.

Efterfølgende modtager du et tilbud på opgaven til en konkurrencedygtig pris. Du har også muligheden for at sende billeder af dit gulv til os, hvorefter vi kommer med vores vurdering.


Kontakt os