Om Brønning Gulvfirma

  • Om Brønning Gulvfirma

    Om Brønning Gulvfirma

Om Brønning Gulvfirma

Selvom Brønning Gulvfirma er en nyetableret virksomhed, så råder de over 11 års brancheerfaring inden for gulvservice. Ejeren Danni Brønning startede sin karrieres første to år hos et mindre gulvfirma, hvorefter turen gik videre til Kim Gulvmand i Aarhus, hvor de sidste ni arbejdsår er blevet lagt.

De har skabt modet til at gå selvstændig og derudover været kimen til forandring, hvor Danni Brønning gerne selv vil prøve kræfter med at drive virksomhed, forfølge sine egne ideer, have kundekontakt og ikke mindst have fingeren på pulsen.


Kontakt os

Profil af ejeren

Danni Brønning er udadvendt, har gåpåmod, er løsningsorienteret og har fokus på den tætte dialog med kunderne. Ydelserne inden for gulvservice- og behandling bliver altid udført grundigt og kvalitetsbevidst, hvor en opgave først er færdiggjort, når både Danni selv og kunden er 100 procent tilfredse. Den bedste følelse er ifølge Danni, når kunden efterlades med en "waow-effekt" over resultatet efter en behandling eller renovering.

For at nå dertil bestræber firmaet sig på at anvende de bedste produkter på markedet, der leveres af de leverandører, som Danni selv kan stå inde for. Det betyder, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten undervejs.


Kontakt os

Et gulvfirma med store ambitioner

Hos Brønning Gulvfirma er den personlige dialog og kundekontakt ekstremt vigtig. Vi bestræber os altid på at skabe de tættest mulige bånd, således at kunderne føler sig trygge og er fulde af tillid til at lade Brønning Gulvfirma stå for alle opgaver inden for renovering og behandling af træemner.

Det gælder både for private kunder, erhvervskunder og ikke mindst kunder inden for den offentlige sektor.


Kontakt os